Puszysty sernik czekoladowy..."Пухнастий" шоколадний сирник
wiaderko twarogu sernikowego
1 szklanka cukru
6 jajek
5 łyżek mąki ziemniaczanej
3 łyżki kakao
czekoladowe wafelki, ale bez polewy-10 sztuk
Twaróg miksujemy z cukrem i żółtkami.
Białka ubijamy na sztywną pianę i dodajemy do twarogu, miksujemy.
Na sam koniec dodajemy mąkę i kakao i nadal miksujemy.
Na dno blachy kruszymy wafelki i na wafelki wylewamy
masę na masę również kruszymy wafelki.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 170 stopni
i pieczemy 60 minut.
Відерко сирникового творогу
(якщо немає відерка, то можна змолоти творог)
1 склянка цукру
6 яйка
5 ложок картопляної муки
3 ложки какао
шоколадні вафлі, наприклад АРТЕК- 10 штук
Творог міксуємо з цукром і жовтками.
Білки взбиваємо на густу піну і додаємо до сирної маси і міксуємо.
На дно бритванки роздроблені вафлі і на вафлі виливаємо сирну масу i посипаємо роздробленими вафлями.
Бритванку ставимо в нагріту духовку на 170 градусів і печемо 60 хвилин.
masę na masę również kruszymy wafelki.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 170 stopni
i pieczemy 60 minut.
Відерко сирникового творогу
(якщо немає відерка, то можна змолоти творог)
1 склянка цукру
6 яйка
5 ложок картопляної муки
3 ложки какао
шоколадні вафлі, наприклад АРТЕК- 10 штук
Творог міксуємо з цукром і жовтками.
Білки взбиваємо на густу піну і додаємо до сирної маси і міксуємо.
На дно бритванки роздроблені вафлі і на вафлі виливаємо сирну масу i посипаємо роздробленими вафлями.
Бритванку ставимо в нагріту духовку на 170 градусів і печемо 60 хвилин.
Komentarze
Prześlij komentarz