Lekki torcik z mango i czereśniami... Легкий Тортик з Манго і черешнями
Dodać roztopiona żelatynę
(2 łyżki żelatyny zalać wrzątkiem-70-100 ml)
Wylewamy masę do formy, dekorujemy czereśniami i borówkami.
Wstawiamy do lodówki
W tym czasie robimy galaretkę cytrynową bez cukru, dodajemy łyżeczkę erytrolu lub ksylitolu.
Wylewamy zimną galaretkę na masę z mango i czereśniami i wstawiamy ponownie do lodówki na około 60-75 min.
Манго зблендувати з сметаною 36% і додати розтоплений желатин.
(2 ложки желатину залити кип'ятком-70-100 мл)
Вилити масу в форму, прикрасити черешнями і вставити в холодильник.
В тому часі зробити желе я мала лимонне без цукру.
Можна додати ложку березового цукру
Вилити холодне желe на масу з манго і вставити знову в холодильник на 60-75 хвилин.
Komentarze
Prześlij komentarz