Orkiszowe kanapki ptysiowe z bitą śmietaną i truskawkami... Спельтовi сендвічi з вершками і полуницями
130 g masła
1 szklanka mąki orkiszowej pełnoziarnistej typ 2000
4 jajka
Zagotować wodę z masłem.
Na gotującą wodę wsypać mąkę i mieszać.
Ciasto jest gotowe, gdy odchodzi od garnka.
Odstawić ciasto w zimne miejsce.
Zimne ciasto zmiksować z jajkami.
Masę wyciskać na blaszkę za pomocą szprycy/rękawa cukierniczego.
Piec 20 - 30 minut, temperatura 200 stopni, termoobieg.
Gotowe ptysie przekroić i przełożyć ubitą śmietaną 36% (500ml)
1склянка води
130 гр масла
1 склянка спельтового борошна
4 яйця
Закип'ятити воду з маслом.
На кип'ячу воду всипати борошно і мішати.
Тісто є готове коли відстає від посуди.
Поставити тісто в холодне місце.
До холодного тіста додати яйця і міксувати.
Масу витискати шприцом або кулінарним рукавом.
Пекти 20-25 хвилин, 200 градусів, термообіг.
Перерізати сендвіч і перемістити взбитою сметаною 36% (500 ml)
Komentarze
Prześlij komentarz