Czekoladowo-migdałowe ciasto z gruszkami... Шоколадно-мигдальний пиріг з грушами



5 białek ubić na sztywną pianę 
dodać 3 łyżki erytrolu,
5 żółtek
łyżka kakao 
łyżeczka proszku do pieczenia 
Cały czas miksujemy, dopiero po dodaniu mąki migdałowej ( 15 łyżek) wymieszać wszystko łyżką
Wylewamy masę do formy (21 x 11,5 x 7 cm), wkładamy pokrojone na 4 części gruszki (3 sztuki), bez obierania, tylko wycinamy środek i ogonki
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 20-25 minut, 170-180 stopni, sprawdzamy patyczki
Gotowe ciasto polewamy roztopioną czekoladą 85% 
(80 g czekolady, 100 ml śmietany 30%, łyżka masła) i posypujemy pokruszoną czekoladą. 


Взбийте 5 білків  на піну
додати 3 столові ложки еритритолу,
 5 жовтків 
ложка какао 
чайна ложка розпушувача
Постійно перемішувати, лише після додання мигдального борошна (15 столових ложок), перемішувати ложкою
Вилийте масу у форму(21 x 11,5 x 7 cm) , покладіть груші, розрізані на 4 частини (3 штуки), не очищаючи, просто виріжте серединку та хвостики Поставити в розігріту духовку і випікати 20-25 хвилин, 170-180 градусів
Готовий пиріг залити розтопленим шоколадом 85% (80 г шоколаду, 100 мл вершків 30%, столова ложка вершкового масла) і посипте подрібненим шоколадом.

Komentarze

Popularne posty