Ciasto makowe z jabłkami i rodzynkami... Маковий пиріг з яблуками та родзинками



 6 białek ubić na sztywną pianę
dodać 6 żółtek
łyżkę erytrolu
200 g maku mielonego
2 jabłka (pokroić na kawałeczki)
30 g rodzynek
łyżeczka proszku do pieczenia
Zmiksować
Wylać masę do natłuszczonej tortownicy
Wstawić do nagrzanego piekarnika, piec przy 170 stopniach około 20-30 minut, termoobieg
Gotowe ciasto polać czekoladą


Збийте 6 яєчних білків до міцної стійкості
 додати 6 жовтків 
столова ложка еритриту
 200 г меленого маку 
2 яблука (нарізані шматочками)
 30 г родзинок 
чайна ложка розпушувача
 Зміксуйте
 Вилити масу в змащену маслом форму 
Поставити в розігріту духовку, випікати при 170 градусах приблизно 20-30 хвилин  
Готовий пиріг полити шоколадом


Komentarze

Popularne posty