Okiszowe stworki...Пончики зі спельти

270 ml wody
130 g masła
270 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej typ 2000
5 jajek

Zagotować wodę z masłem.
Na gotującą wodę wsypać mąkę i mieszać.
Ciasto jest gotowe, gdy odchodzi od garnka.
Odstawić ciasto w zimne miejsce.
Zimne ciasto zmiksować z jajkami.
Rozgrzać olej lub smalec i smażyć.
Mała łyżeczka nabieramy ciasto i wrzucamy w gorący olej.



 270 мл  води
130 гр масла
270 г спельтового борошна
5 яєць
Закип'ятити воду з маслом.
На кип'ячу воду всипати борошно і мішати.
Тісто є готове коли відстає від посуди.
Поставити тісто в холодне місце.
До холодного тіста додати яйця і міксувати.
Смажити в олії або смальці.
Ложкою набирати тісто і вкидати в олію.

Komentarze

Popularne posty