Orzeszki z kremem budyniowo-orzechowym...Горішки з пудингово-горіховим кремом

 



250 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej
100 g mąki gryczanej
łyżeczka proszku do pieczenia
2 jaja
200 g masła
30 g erytrolu
szczypta soli
Zagnieść ciasto
Robić kuleczki i piec w maszynie do orzechów


Krem:
Ugotować budyń śmietankowy w 250 ml mleka
200 g masła miksować z zimnem budyniem
(powoli dodawać budyń aby nie robiły sie grudki)
100 g masła orzechowego 100% crunchy
Wszystko razem zmiksować





250 г цільнозернового борошна спельти 
100 г гречаного борошна 
чайна ложка розпушувача 
2 яйця 
200 г вершкового масла 
30 г еритриту
 дрібка солі 
Замісити тісто 
Зробіть кульки і випікайте в горішнику

  Kрем: 
 Зваріть крем-пудинг в 250 мл молока 
200 г вершкового масла змішати з холодним пудингом (повільно додайте пудинг, щоб не було грудочок) 
100 г 100% хрусткого арахісового масла
 Все зміксувати
Наповнювати горішки кремом


Komentarze

Popularne posty