Orzeszki z kremem budyniowo-orzechowym...Горішки з пудингово-горіховим кремом
250 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej
100 g mąki gryczanej
łyżeczka proszku do pieczenia
2 jaja
200 g masła
30 g erytrolu
szczypta soli
Zagnieść ciasto
Robić kuleczki i piec w maszynie do orzechów
Krem:
Ugotować budyń śmietankowy w 250 ml mleka
200 g masła miksować z zimnem budyniem
(powoli dodawać budyń aby nie robiły sie grudki)
100 g masła orzechowego 100% crunchy
Wszystko razem zmiksować
250 г цільнозернового борошна спельти
100 г гречаного борошна
чайна ложка розпушувача
2 яйця
200 г вершкового масла
30 г еритриту
дрібка солі
Замісити тісто
Зробіть кульки і випікайте в горішнику
Kрем:
Зваріть крем-пудинг в 250 мл молока
200 г вершкового масла змішати з холодним пудингом
(повільно додайте пудинг, щоб не було грудочок)
100 г 100% хрусткого арахісового масла
Все зміксувати
Наповнювати горішки кремом
Komentarze
Prześlij komentarz