Czekoladowa babka migdalowa...Шоколадно-мигдальнa пасочка
4 jajka
175 ml śmietany 18%
łyżeczka proszku do pieczenia
30 g kakao
35 g erytrolu lub ksylitolu
opakowanie budyniu bez cukru
100 g mąki migdałowej odtłuszczonej
40 g dark chocolate drops lub pokruszonej czekolady 85%
Wszystko wymieszać i wylać do formy
Wstawić do nagrzanego piekarnika na około 20 minut, 170 stopni, sprawdzać patyczkiem
Duża forma-niska babka, mniejsza forma-wysoka babka
4 яйця
175 мл сметани 18%
чайна ложка розпушувача
30 г какао
35 г еритриту або ксиліту
упаковка пудингу без цукру
100 г знежиреної мигдальної муки
40 г dark chocolate drops або 85% шоколадної стружки
Все перемішати і вилити у форму
Ставимо в розігріту духовку приблизно на 20 хвилин, 170 градусів, перевіряємо паличкою
Велика форма - низька пасочка, менша форма - висока пасочка
Komentarze
Prześlij komentarz