Czekoladowa babka migdalowa...Шоколадно-мигдальнa пасочка



4 jajka
175 ml śmietany 18%
łyżeczka proszku do pieczenia
30 g kakao
35 g erytrolu lub ksylitolu
opakowanie budyniu bez cukru
100 g mąki  migdałowej odtłuszczonej
40 g dark chocolate drops lub pokruszonej czekolady 85% 
Wszystko wymieszać i wylać do formy
Wstawić do nagrzanego piekarnika na około 20 minut, 170 stopni, sprawdzać patyczkiem
Duża forma-niska babka, mniejsza forma-wysoka babka







4 яйця 
175 мл сметани 18% 
чайна ложка розпушувача 
30 г какао 
35 г еритриту або ксиліту 
упаковка пудингу без цукру
 100 г знежиреної мигдальної муки 
40 г  dark chocolate drops або 85% шоколадної стружки 
Все перемішати і вилити у форму
Ставимо в розігріту духовку приблизно на 20 хвилин, 170 градусів, перевіряємо паличкою
Велика форма - низька пасочка, менша форма - висока пасочка

Komentarze

Popularne posty