Sernik z dodatkami...Сирник з додатками
Masa serowa:
Wiaderko twarogu sernikowego-1 kg
7 żółtek
5 łyżek erytrolu
200 ml śmietany 30% lub 36%
opakowanie budyniu śmietankowego bez cukru
Zmiksować osobno 7 białek na gęstą pianę
Dodać zmiksowane białka do masy serowej i wymieszać, nie miksować
Na spód blachy wsypujemy 100 g rodzynek (poprzednio zalać wrzątkiem) wylewamy masę i wkładamy pokrojony placek czekoladowy
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na około 50 minut, 130-150 stopni, termoobieg
Placek czekoladowy:
85 mąki migdałowej
10 g kakao
łyżeczka proszku do pieczenia
5 g cynamonu
szczypta soli
20 g erytrolu
20 g słonecznika
50 g roztopionego masła
jajko
Wyłożyć na papier, rozprowadzić palcami i wstawić do nagrzanego piekarnika na 10 min
Сир:
Відро сирної маси - 1 кг
7 жовтків
5 столових ложок еритриту
200 мл вершків 30% або 36%
упаковка крем-пудингу без цукру
Окремо збити 7 білків до густої піни
До сирної маси додати збиті білки і перемішати, не міксувати
На дно форми висипати 100 г родзинок (перед тим залити окропом), влити суміш і додати порізаний шоколадний корж.
Ставимо в розігріту духовку приблизно на 50 хвилин, 130-150 градусів, конвекція.
Шоколадний корж:
85 мигдального борошна
10 г какао
чайна ложка розпушувача
5 г кориці
дрібка солі
20 г еритриту
20 г насіння соняшнику
50 г розтопленого вершкового масла
яйце
Викласти на папір, розправити пальцями і поставити в розігріту духовку на 10 хвилин
Komentarze
Prześlij komentarz