Brownie
2 jaja
70 g erytrolu
110 gr masła (rozpuścić)
35 g kakao
szczypta soli
łyżeczka proszku do pieczenia
50 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej
Wszystko zmiksować
Dodać 20 g pokruszonej czekolady gorzkiej i wymieszać łyżką
Wyłożyć masę do formy, posypać orzechami
Wstawić do Air Fryer na 10 min(180 stopni), a do piekarnika na 20 min, 170 stopni, termoobieg
70 g erytrolu
110 gr masła (rozpuścić)
35 g kakao
szczypta soli
łyżeczka proszku do pieczenia
50 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej
Wszystko zmiksować
Dodać 20 g pokruszonej czekolady gorzkiej i wymieszać łyżką
Wyłożyć masę do formy, posypać orzechami
Wstawić do Air Fryer na 10 min(180 stopni), a do piekarnika na 20 min, 170 stopni, termoobieg
2 яйця
70 г еритриту
110 г вершкового масла (розтопити)
35 г какао
дрібка солі
чайна ложка розпушувача
50 г цільнозернового борошна спельти
Все перемішати
Додати 20 г подрібненого чорного шоколаду і перемішати ложкою
Вилити суміш у форму і посипати горіхами
Поставте в Air Fryer на 10 хвилин (180 градусів) і в духовку на 20 хвилин, 170 градусів, конвекція.
70 г еритриту
110 г вершкового масла (розтопити)
35 г какао
дрібка солі
чайна ложка розпушувача
50 г цільнозернового борошна спельти
Все перемішати
Додати 20 г подрібненого чорного шоколаду і перемішати ложкою
Вилити суміш у форму і посипати горіхами
Поставте в Air Fryer на 10 хвилин (180 градусів) і в духовку на 20 хвилин, 170 градусів, конвекція.
Komentarze
Prześlij komentarz