Jabłka w czekoladzie... Яблука в шоколаді
Wycinamy środek
Oblewamy czekoladą
(20 g czekolady 80%, 20 g masła, 20 ml śmietany 30% )
Posypujemy orzeszkami i ziarnami
Wstawiamy do lodówki
Oblewamy czekoladą
(20 g czekolady 80%, 20 g masła, 20 ml śmietany 30% )
Posypujemy orzeszkami i ziarnami
Wstawiamy do lodówki
Велике яблуко нарізаємо кільцями
Вирізаємо серединку
Поливаємо шоколадом
(20 г шоколаду 80%, 20 г вершкового масла, 20 мл вершків 30%)
Посипаємо горіхами і насінням
Ставимо в холодильник
Вирізаємо серединку
Поливаємо шоколадом
(20 г шоколаду 80%, 20 г вершкового масла, 20 мл вершків 30%)
Посипаємо горіхами і насінням
Ставимо в холодильник
Komentarze
Prześlij komentarz