Glutenfree ginger cookies



300 gr mąki gryczanej
100 gr mąki kokosowej
6-7 łyżeczek przyprawy do piernika (bez cukru)
4 łyżki ksylitolu (można więcej)
2-3 łyżki kakao
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
150 gr masła
2 jajka
5 łyżek śmietany 12%
Zagnieść ciasto
Wstawić na 30 minut do lodówki
Po wyjęciu z lodówki wykrawać różne formy.
Piec w piekarniku, 185 stopni, 10-12 minut , termoobieg.




300 грам гречаного борошна 
100 грам кокосового борошна
 6 -7 ложечок приправи до імбирного печива ( без цукру)
 4 ложки березового цукру (можна більше )
2-3 ложки какао 
півтора ложечки порошку до печива 
150 грам масла 
2 яйця
 5 ложок сметани
 Замісити тісто, вставити на 30 хвилин в холодильник 
Після цього вирізати різні форми, пекти в духовці, 180 градусів, 10-12 хвилин, термообіг.

Komentarze

Popularne posty