Coco & Nut Cake (LCHF )



Ciasto orzechowe:
2 łyżki mielonych orzechów
2 łyżki śmietany 18%
jajko
łyżka dżemu 100% owoce (smak dowolny)
 proszek - mniej niż pół łyżeczki
Wymieszać dokładnie, przelać do pojemnika i na 3-3,5 minuty do mikrofali.

Ciasto kokosowe:
2 łyżki wiórków kokosowych
2 łyżki śmietany
jajko
łyżka dżemu 100% owoce (smak dowolny)
Wymieszać, przelać do pojemnika i na 3 -3,5 minuty do mikrofali.
 Przekroić każdy krążek na pół i wystudzić.
( foto)

Krem:
2 kostki czekolady 70% rozpuścić i dodać do gorącej czekolady łyżkę śmietany lub mleka lub serka homogenizowanego i dokładnie wymieszać.
Przekładać będziemy gorącym kremem zimne krążki.
Przekładamy warstwowo.
orzechowe-krem-kokosowe-krem-orzechowe-krem-kokosowe-krem.
Dekorujemy orzechami i wiórkami kokosowymi i wstawiamy na 15 min do lodówki.










Горіхове тісто:
2 ложки мелених горіхів
2 ложки сметани
яйце
ложка джему 100% фрукти ( смак довільний)
порошок на кінчику ножа
Все вимішати, вилити у круглу формочку і на 3-3,5 хвилини до мікрохвильової.
Поки тепле тістечко, перерізати його на половину і вистудити.

Кокосове тісто:
2 лoжки кокосової стружки
2 ложки сметани
яйцe
ложка джему 100% фрукти
Все вимішати, перелити до круглої формочки і на 3-3,5 хвилини до мікрохвильової.
Також, поки тепле, перерізати.

Крем:
2 квадратики темного шоколаду 70% розтопити і вимішати з ложкою сметани або молока.
Перемащувати гарячим кремом.
На низ горіховий-крем-кокосовий-крем-горіховий-крем-кокосовий-крем.
Декоруємо горіхами і стружкою
Ставимо на 15 хв до холодильника.



Komentarze

Popularne posty