"Zając"-mięsny chlebek..."Заєць"-м'ясний хлібець
1 kg mięsa mielonego z indyka 100%
2 jajka
przyprawa do mięsa mielonego
czosnek w proszku
3 łyżki lnu mielonego
sól
pieprz
Wszystko razem wymieszać.
Ugotować 5 jajek na twardo.
Formę posmarować masłem, posypać bułką tartą.
Połowę mięsa wyłożyć do formy(małej keksówki), na mięso poukładać jajka wzdłuż i przykryć mięsem.
Pieczemy w 180 stopniach, około 50 min, termoobieg.
1 кг індичого фаршу 100%
2 яйця
приправа до фаршу
часник до смаку
сіль до смаку
перець до смаку
3 ложки меленого льону
Все разом вимішати.
Зварити 5 яєць.
Форму змастити маслом та посипати сухарями.
На дно форми викласти половину фаршу, на фарш викласти вкруту зварені яйця і на яйця решту фаршу.
Печемо 50 хвилин, 180 градусів, термообіг.
Komentarze
Prześlij komentarz