Tort z bitą śmietaną i truskawkami...Торт з вершками і полуницями
4 jajka
10 łyżek cukru
10 łyżek oleju
3 łyżki śmietany
15 gr proszku
15 łyżek mąki pszennej
Wszystko wymieszać, wylać do tortownicy.
Pieczemy 40-50 minut, temperatura 180 stopni, termoobieg.
Tort przekrajamy na 3 części.
Krem:
500 ml śmietany 36% ubić
500 gr truskawek
Tort przekładamy kremem i truskawkami.
Ciasto, krem, truskawki i tak 3 razy
4 яйця
10 ложок цукру
10 ложок олії
3 ложки сметани
15 гр порошку
15 ложок пшеничного борошна
Все вимішати, вилити в тортівницю, пекти 50 хвилин, температурa 170-180 гpадусів, термообіг.
Корж перерізати на 3 частини.
Крем:
500 мл сметани 36% взбити.
500 гр полуниць
Коржі перемащуємо кремом і полуницями.
Корж, крем, полуниця - i так 3 рази
Komentarze
Prześlij komentarz