Owsiano-gryczany chlebek (glutenfree)... Вівсяно-гречаний хліб(glutenfree)


300 ml maślanki
łyżeczka proszku
łyżeczka soli
10 łyżek mąki gryczanej
15 łyżek płatków owsinych bezglutenowych
3 łyżki nasion lnu
Wszystko wymieszać, odstawić na 5 min.
Po 5 minutach wylewamy ciasto do małej keksówki i wstawiamy do piekarnika na 25-30 minut, 180 stopni, termoobieg
Chlebek wychodzi kruchy


300 кефіру 
ложечка порошку 
ложечка солі
10 ложок гречаного борошна 
15 ложок вівсяних пластівців без глютену 
3 ложок зерен льону
Все вимішати і відставити на 5 хвилин. 
Після 5 хвилин вставити в духовку і пекти 30 хвилин, 180 градусів, термообіг 

Komentarze

Popularne posty