Owsiano-gryczany chlebek (glutenfree)... Вівсяно-гречаний хліб(glutenfree)
300 ml maślanki
łyżeczka proszku
łyżeczka soli
10 łyżek mąki gryczanej
15 łyżek płatków owsinych bezglutenowych
3 łyżki nasion lnu
Wszystko wymieszać, odstawić na 5 min.
Po 5 minutach wylewamy ciasto do małej keksówki i wstawiamy do piekarnika na 25-30 minut, 180 stopni, termoobieg
Chlebek wychodzi kruchy
300 кефіру
ложечка порошку
ложечка солі
10 ложок гречаного борошна
15 ложок вівсяних пластівців без глютену
3 ложок зерен льону
Все вимішати і відставити на 5 хвилин.
Після 5 хвилин вставити в духовку і пекти 30 хвилин, 180 градусів, термообіг
Komentarze
Prześlij komentarz