Czerwona papryka faszerowana kaszą i pieczarkami...Червоний перець фарширований кашею і грибами






Przepis na 5 sztuk:

duża czerwona papryka-5 sztuk

Nadzienie:
Ugotować mieszankę kasz TRENDY LUNCH
 ( ja ugotowałam 2 saszetki)
Może być inna kasza
Na patelni podsmażamy pokrojone pieczarki (700 gr), pokrojoną cebulę-2 duże, solimy, trochę czosnku, dusimy około 20 minut.
Nadziewamy papryki.
Na dno garnka wlewamy wodę, wkładamy papryki i wstawiamy do gotowania.
Czas gotowania: 40 minut


Рецепт на 5 штук:

 великі червоні перці- 5 штук

Фарш:
Зварити кашу  TRENDY LUNCH(я зварила 200 гр) 

Може бути інша каша.
На сковорідці підсмажити 700 гр порізаних грибів (шампіньйони), порізану цибулю, посолити, поперчити, тушити з 20 хвилин. 
Фаршируємо перці. 
Перці положити в каструлю, налити на дно трохи води і поставити готувати. 
Час готування: 40 хвилин 




Komentarze

Popularne posty