Czerwona papryka faszerowana kaszą i pieczarkami...Червоний перець фарширований кашею і грибами
duża czerwona papryka-5 sztuk
Nadzienie:
Ugotować mieszankę kasz TRENDY LUNCH
( ja ugotowałam 2 saszetki)
Może być inna kasza
Na patelni podsmażamy pokrojone pieczarki (700 gr), pokrojoną cebulę-2 duże, solimy, trochę czosnku, dusimy około 20 minut.
Nadziewamy papryki.
Na dno garnka wlewamy wodę, wkładamy papryki i wstawiamy do gotowania.
Czas gotowania: 40 minut
Рецепт на 5 штук:
великі червоні перці- 5 штук
Фарш:
Зварити кашу TRENDY LUNCH(я зварила 200 гр)
Може бути інша каша.
На сковорідці підсмажити 700 гр порізаних грибів (шампіньйони), порізану цибулю, посолити, поперчити, тушити з 20 хвилин.
Фаршируємо перці.
Перці положити в каструлю, налити на дно трохи води і поставити готувати.
Час готування: 40 хвилин
Komentarze
Prześlij komentarz