Orkiszowe ciasto z truskawkami...Спельтовий пиріг з полуницями
5 dużych jajek
15 łyżek oleju słonecznikowego lub rzepakowego
łyżeczka proszku do pieczenia
5 łyżek erytrolu lub ksylitolu (można więcej)
15 kopiastych łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej typ 2000
Wszystko miksujemy
Wylewamy ciasto do dużej blachy (40x25x6)
Wkładamy truskawki, przekrojone na pół, posypujemy płatkami migdałowymi (100 gr)
i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut, 170-180 stopni, termoobieg.
5 великих яєць
15 ложок олії
ложечка порошку до печива
5 ложок еритролу або ксилітолу
15 великих ложок спельтового борошна
Все зміксувати
Вилити у велику бритванку(40*25*6)
На тісто виложити полуниці, перерізавши кожну на половину, посипати мигдальними пластівцями
Вставити в нагріту духовку на 20-25 хвилин, 170-180 градусів, терморегулювання.
Komentarze
Prześlij komentarz