Tarta z rabarbarem na spodzie migdałowym... Тарт з ревенем на мигдальному коржі
200 gr mąki migdałowej
6 łyżek mąki kokosowej
3 żółtka
1 całe jajko
łyżeczka proszku do pieczenia
100 gr masła
Zagnieść ciasto
Wyłożyć palcami na posmarowaną formę
(32 cm)
Nakłuwać widelczykiem i wstawić do piekarnika na 10 minut, 180 stopni
W między czasie pokroić rabarbar (ilość dowolna) dodać łyżkę ksylitolu, wymieszać.
Na podpieczony spód wyłożyć rabarbar, na rabarbar ubite białka (białka ubić z łyżką pudru z ksylitolu) i wstawić do piekarnika na 20-25 minut, 160 stopni, termoobieg.
Тісто:
200 гр мигдального борошна
6 ложок кокосового борошна
3 жовтки
одне ціле яйце
ложечка порошку до печива
100 гр масла
Замісити тісто
Виложити пальцями на змащену форму (32см), понаколювати і вставити в духовку на 10 хвилин, 180 градусів.
Почистити і порізати на малі шматки ревень, посипати ложкою ксилітолу, вимішати.
Виложити на підпечений корж, на ревень дати взбиті білки (3 білки вбити з ложкою пудри з ксилітолу) і вставити в духовку на 20 хвилин, 160 градусів, терморегулювання
На спечений тарт посипати підсмажені мигдальні платівці.
Komentarze
Prześlij komentarz