FIT sernik na spodzie owsianym...FIT сирник на вівсяному тісті
Ciasto:
200 g mąki owsianej (glutenfree)
50 g mąki kokosowej
200 g płatków owsianych (glutenfree)
100 g masła
jajko
szczypta soli
łyżka erytrolu lub ksylitolu
200 ml jogurtu naturalnego lub śmietany
Zagnieść ciasto.
Podzielić na 2 części.
Włożyć na 15 minut do zamrażarki
Masa serowa:
wiaderko twarogu sernikowego (1 kg)
8 żółtek
100 g erytrolu
200 ml oleju lub roztopionego masła
2 łyżki mąki ziemniaczanej (można bez)
Można dodać garść rodzynek
Wszystko zmiksować
Na sam koniec dodać ubite białka i delikatnie wymieszać łyżką, nie miksować
Na dużą blachę wyłożyć papier, na papier zetrzeć jedną część ciasta, wylać masę serową i zetrzeć drugą część ciasta.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika na 50-60 minut, 180 stopni, termoobieg.
Тісто:
200 гр вівсяного борошна (glutenfree)
50 гр кокосового борошна
200 гр вівсяних пластівців(glutenfree)
100 гр масла
яйце
щіпка солі
ложка еритролу або ксилітолу
200 мл натурального йогурту або сметани
Замісити тісто
Поділити на 2 частини і вставити на 15 хв в морозилку
Сирна маса:
відерко меленого творогу (1кг)
8 жовтків
100 гр еритролу
200 мл олії або розтопленого масла
2 ложки крохмалю(можна без)
Можна додати кулачок родзинок
Все зміксувати
На сам кінець додати взбиті білки і делікатно вимішати ложка, не міксувати.
В велику бритванку положити пергаментний папір, потерти одну частину тіста, вилити масу і знову другу частину тіста і вставити в нагріту духовку на 50-60 хвилин, 180 градусів, терморегулювання.
Komentarze
Prześlij komentarz