Śniadaniowe bułeczki/ serowe z orzechami (glutenfree)...Сирні булочки з горіхами (glutenfree)
3 łyżki mąki kokosowej
3 łyżki płatków owsianych bezglutenowych
łyżeczka proszku do pieczenia
2 łyżki mąki jaglanej
30 g orzechów pekan
50 g płatków migdałowych
łyżka dżemu z czarnej porzeczki 100%
łyżka śmietany 12%
200 g twarogu tłustego
Wszystko wymieszać
Uformować kulki, posypać płatkami owsianymi
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 min, 170-180 stopni, termoobieg.
3 ложки кокосового борошна
3 ложки вівсяний пластівців(glutenfree)
ложечка порошку до печива
2 ложки пшоняного борошна
30 гр горіхів
50 гр мигдальних пластівців
ложка джему зі смородини 100%
ложка сметани
200 гр творогу
Формуємо кульки і посипаємо вівсяними пластівцями
Вставити в нагріту духовку на 20 хвилин, 170-180 градусів
Komentarze
Prześlij komentarz