Kruche ciasto z budyniem i rabarbarem...Пиріг з пудингом і ревенем


Ciasto:
160-170 g mąki migdałowej
3 łyżki mąki kokosowej
80 g masła (rozpuścić)
jajko
szczypta soli
 Wszystkie składniki połączyć
(mikserem lub ręcznie)
Ciasto będzie bardzo delikatne
Na papierze do pieczenia uformować kwadrat, zostawiając brzegi
Można zmoczyć ręce jeśli będzie się kleić
Ponakłuwać ciasto widelczykiem i podpiec w piekarniku 5 min, 170 stopni
Budyń
Budyń ugotować według instrukcji na opakowaniu, słodzić erytrolem
Rabarbar
Rabarbar obieramy, kroimy i dusimy na patelni
na maśle 5 min
Nie dodawałam słodziła, ale zawsze można dodać
Na podpieczony spód wykładamy budyń, na budyń rabarbar i posypujemy płatkami migdaowymi
Wstawiamy do piekarnika na 15-20 min, 170-180 stopni, termoobieg


Тісто:
160-170 г мигдального борошна
 3 столові ложки кокосового борошна 
80 г вершкового масла (розтоплене) 
яйце
 дрібка солі 
З’єднайте всі інгредієнти
 (за допомогою міксера або вручну) 
Тісто вийде дуже ніжним
 Сформуйте квадрат на пергаментному папері, залишаючи краї 
Ви можете намочити руки, якщо вони стануть липкими 
Тісто для понаколювати вилкою і випікайте в духовці 5 хвилин при 170 градусах
Пудинг
 Зварити пудинг відповідно до інструкцій на упаковці, підсолодити еритролом  
Ревінь 
Очистіть ревінь, наріжте і тушкуйте на сковороді на вершковому маслі 5 хв 
Я не додавала підсолоджувач, але ви завжди можете додати Покладіть пудинг на запечене тісто, а ревінь - на пудинг і посипте мигдальною стружкою 
Поставити в духовку на 15-20 хвилин, 170-180 градусів, гаряче повітря

Komentarze

Popularne posty