Migdałowe ciasto z morelami, jabłkiem i orzechami... Мигдальний кекс з абрикосами, яблуком і горіхами
5 jajek
250 g śmietany 12%
120 g mąki migdałowej
2 łyżki erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
3 morele
(pokroić)
jabłko
(obrać i pokroić)
100 g orzechów
Wszystko zmiksować
Masę wyłożyć do keksówki (25x11), posypać orzechami
Wstawić do piekarnika na około 30-40 minut, 160 minut, termoobieg
5 яєць
250 г сметани
120 г мигдального борошна
2 столові ложки еритритолу
чайна ложка розпушувача
3 абрикоси (порізати)
Яблуко (почистити і порізати)
100 г горіхів
Все зміксувати
Покладіть масу у форму для випікання (25х11), посипте горіхами
Поставити в духовку приблизно на 30-40 хвилин, 160 хвилин, гаряче повітря
Komentarze
Prześlij komentarz