Migdałowe ciasto z morelami, jabłkiem i orzechami... Мигдальний кекс з абрикосами, яблуком і горіхами


5 jajek
250 g śmietany 12%
120 g mąki migdałowej
2 łyżki erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
3 morele
(pokroić)
jabłko
(obrać i pokroić)
100 g orzechów
Wszystko zmiksować
Masę wyłożyć do keksówki (25x11), posypać orzechami
Wstawić do piekarnika na około 30-40 minut, 160 minut, termoobieg



5 яєць 
250 г сметани 
120 г мигдального борошна
 2 столові ложки еритритолу 
чайна ложка розпушувача 
3 абрикоси (порізати) 
Яблуко (почистити і порізати) 
100 г горіхів 
Все зміксувати
 Покладіть масу у форму для випікання (25х11), посипте горіхами
 Поставити в духовку приблизно на 30-40 хвилин, 160 хвилин, гаряче повітря




 

Komentarze

Popularne posty