Czekoladowe ciasto na mące ryżowej (glutenfree)...Шоколадний пиріг на рисовому борошні(glutenfree)
5 jajek
7 łyżek oleju lub roztopionego masła
5 łyżek kakao
10 łyżek mąki ryżowej
łyżeczka proszku do pieczenia
4 łyżki erytrolu
Wszystko zmiksować
Wylewamy masę do keksówki (12x26x6)
Wkładamy w ciasto pokruszoną gorzką czekoladę (około 8-10 kostek)
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 20-30 minut, 160-170 minut
5 яєць
7 столових ложок олії або розтопленого вершкового масла
5 столових ложок какао
10 столових ложок рисового борошна
чайна ложка розпушувача
4 столові ложки еритритолу
Все перемішайте
Масу виливаємо у форму для випікання (12х26х6)
Покладіть в тісто подрібнений чорний шоколад (приблизно 8-10 кубиків)
Komentarze
Prześlij komentarz