Tarta z czereśniami i orzechami (glutenfree)...Тарт з черешнями та горіхами (glutenfree)

 


5 jajek
10-12 łyżek oleju lub roztopionego masła
 3 łyżki śmietany 12%
10 łyżek mąki ryżowej
łyżeczka proszku do pieczenia
4 łyżki erytrolu
Wszystko zmiksować
Wylewamy masę do okrągłej formy
Wkładamy w ciasto czereśnie z pestkami i ogonkiem, posypujemy płatkami migdałowymi
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 20-30 minut, 160-170 minut





5 яєць
 10-12 ложок олії або розтопленого вершкового масла 
 3 столові ложки сметани 
10 столових ложок рисового борошна 
чайна ложка розпушувача 
4 столові ложки еритритолу 
Все зміксуйте 
Масу виливаємо в круглу форму 
Викладіть у тісто черешні з кісточками та хвостиком, посипте мигдальною стружкою 
Поставити в розігріту духовку на 20-30 хвилин, 160-170 хвилин

Komentarze

Popularne posty