Tarta z czereśniami i orzechami (glutenfree)...Тарт з черешнями та горіхами (glutenfree)
5 jajek
10-12 łyżek oleju lub roztopionego masła
3 łyżki śmietany 12%
10 łyżek mąki ryżowej
łyżeczka proszku do pieczenia
4 łyżki erytrolu
Wszystko zmiksować
Wylewamy masę do okrągłej formy
Wkładamy w ciasto czereśnie z pestkami i ogonkiem, posypujemy płatkami migdałowymi
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 20-30 minut, 160-170 minut
5 яєць
10-12 ложок олії або розтопленого вершкового масла
3 столові ложки сметани
10 столових ложок рисового борошна
чайна ложка розпушувача
4 столові ложки еритритолу
Все зміксуйте
Масу виливаємо в круглу форму
Викладіть у тісто черешні з кісточками та хвостиком, посипте мигдальною стружкою
Поставити в розігріту духовку на 20-30 хвилин, 160-170 хвилин
Komentarze
Prześlij komentarz