Gniazdka bezglutenowe... Безглютенові розетки
15 sztuk:
1 szklanka wody-200 ml
130 g masła
200 g mąki gryczanej
7 jajek
Zagotować wodę z masłem.
Na gotującą wodę wsypać mąkę i mieszać.
Ciasto jest gotowe, gdy odchodzi od garnka.
Odstawić ciasto w zimne miejsce.
Zimne ciasto zmiksować z jajkami.
Przełożyć do szprycy cukierniczej.
Na papier do pieczenia wycisnąć gniazdka
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 20 minut, termoobieg, 180 stopni
Posypać pudrem z erytrolu lub ksylitolu
15 штук:
1 склянка води - 200 мл
130 г вершкового масла
200 г гречаного борошна
7 яєць
Закип'ятіть воду і вершкове масло.
У киплячу воду всипати борошно і перемішати.
Тісто готове, коли воно відійде від горщика.
Відставте тісто в холодне місце.
Холодне тісто змішати з яйцями.
Покладіть його в кондитерську мішок.
На папір видавлюємо розетки
Поставити в розігріту духовку і випікати близько 20 хвилин, гаряче повітря, 180 градусів
Посипте пудрою з еритритолу або ксиліту
Komentarze
Prześlij komentarz