Wytrawny wieniec migdałowy...Мигдальний солений пиріг
400 ml maślanki
łyżeczka sody
jajko
120 g mąki migdałowej
łyżka mąki kokosowej
120 g twarogu
cebula
(pokroić i podsmażyć)
sól
łyżeczka pomidorów suszonych
Połączyć wszystkie składniki
Wymieszać łyżką
Wyłożyć do formy
Wstawić do piekarnika na 20 min, 160 stopni, kolejne 10 min na 130 stopni
łyżeczka sody
jajko
120 g mąki migdałowej
łyżka mąki kokosowej
120 g twarogu
cebula
(pokroić i podsmażyć)
sól
łyżeczka pomidorów suszonych
Połączyć wszystkie składniki
Wymieszać łyżką
Wyłożyć do formy
Wstawić do piekarnika na 20 min, 160 stopni, kolejne 10 min na 130 stopni
400 мл вершкового кефіру
чайна ложка соди
яйце
120 г мигдального борошна
ложка кокосового борошна
120 г сиру
цибуля
(порізати кубиками і смажити)
сіль
чайна ложка сушених помідорів
З’єднайте всі інгредієнти
Перемішати ложкою
Викласти у форму
Ставимо в духовку на 20 хвилин, 160 градусів, ще на 10 хвилин при 130 градусах
чайна ложка соди
яйце
120 г мигдального борошна
ложка кокосового борошна
120 г сиру
цибуля
(порізати кубиками і смажити)
сіль
чайна ложка сушених помідорів
З’єднайте всі інгредієнти
Перемішати ложкою
Викласти у форму
Ставимо в духовку на 20 хвилин, 160 градусів, ще на 10 хвилин при 130 градусах
Komentarze
Prześlij komentarz