Pieczone placuszki z rabarbarem...Печені оладки з ревенем




 135 g twarogu tłustego
80 g mąki migdałowej
jajko
łyżka erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
Wymieszać składniki łyżka
Uformować 5 dużych kulek
Wyłożyć na papier do pieczenia
Przycisnąć szklanką i zrobić delikatnie wgłębienie
Wyłożyć rabarbar
(2 łodygi rabarbaru pokroić, dodać łyżkę erytrolu i dusić 2-3 minuty na patelni)
Wstawić placuszki do nagrzanego piekarnika na 20 min, na 170 stopni, termoobieg 



135 г жирного сиру
80 г мигдального борошна
яйце
ложку еритриту
чайна ложка розпушувача
Перемішайте інгредієнти ложкою
Сформуйте 5 великих кульок
Викласти на папір для випічки
Притисніть склянкою і зробіть невелике поглиблення
Викласти ревінь
(2 стебла ревеню нарізати, додати ложку еритриту і тушкувати
 2-3 хвилини на сковороді)
Ставимо оладки в розігріту духовку на 20 хвилин, 170 градусів


Komentarze

Popularne posty