Fasolowo-grzybowa zupa... Суп з квасолі та грибів
2 l wody
marchew
cebula
2 ziemniaki
Warzywa obrać i pokroić wedle życzenia
garść borowików mrożonych
(pokroić)
Doprawiamy(sól, pieprz, liść laurowy, ziele anielskie)
Gotujemy 35-40 minut
Dodajemy czerwoną i białą fasole z puszki
(puszka białej oraz puszka czerwonej)
Wlewamy 100 ml śmietanki 30%
Gotujemy jeszcze około 10 min
Serwujemy z chlebem żytnim i cebulą szalotką
2 літри води
морква
цибуля
2 картоплини
Овочі очистіть і наріжте за бажанням
жменю заморожених грибів
Приправити (сіль, перець, лавровий лист)
Варити 35-40 хвилин
Додати консервовану червону і білу квасолю
(банка білої і банка червоної)
Влийте 100 мл вершків 30%
Варіть ще 10 хвилин
Подавайте з житнім хлібом, цибулею
Komentarze
Prześlij komentarz