Zapiekanka luksusowa...Сирна запіканка
500 g sera z wiaderka
3 jaja
350 ml śmietany 30%
3 łyżki erytrolu
3 paczki budyniu waniliowego bez cukru
3 jaja
350 ml śmietany 30%
3 łyżki erytrolu
3 paczki budyniu waniliowego bez cukru
(można dać tylko 2 paczki)
50 g nasion chia
Wszytko zmiksować
Wylać do formy
Powkładać zamrożone wiśnie
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 35-40 minut, 160 stopni, termoobieg
Po upieczeniu zostawić na 2 godziny w piekarniku
Po 2 godzinach polać gorzką czekoladą, posypać orzechami
50 g nasion chia
Wszytko zmiksować
Wylać do formy
Powkładać zamrożone wiśnie
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 35-40 minut, 160 stopni, termoobieg
Po upieczeniu zostawić na 2 godziny w piekarniku
Po 2 godzinach polać gorzką czekoladą, posypać orzechami
500 г сиру з відра
3 яйця
350 мл вершків 30%
3 столові ложки еритриту
3 пачки ванільного пудингу без цукру
(можна дати тільки 2 пачки)
50 г насіння чіа
Все перемішати
Вилити у форму
Зверху викласти заморожену вишню
Ставимо в розігріту духовку на 35-40 хвилин, 160 градусів, конвекція
Після запікання залишити в духовці на 2 години
Через 2 години полити чорним шоколадом і посипати горіхами
Komentarze
Prześlij komentarz