Krem fasolowy....Фасолевий крем

300 gr fasoli białej
 2 marchewki
2 cebule
czosnek - ja dałam całą główkę, ale można mniej,
zależy czy lubimy czosnek
liść laurowy
sól
pieprz
łyżeczka imbiru


Fasolę moczymy na noc i następnie gotujemy.
Cebulę i marchewkę obieramy i kroimy.
(Forma krojenia dowolna)

Ugotowaną fasolę wrzucamy do garnka z wodą, dodajemy marchewkę, cebulę, czosnek, pieprz, imbir, solimy i gotujemy około 1 godz.
Miksujemy blenderem, dodajemy liść laurowy i wyłączamy zupę.

Krem podajemy z pieczywem, grzankami lub tostami.
Można również dodać śmietanę.






300 гр білої квасолі 
2 моркви
2 цибулі
часник - я дала цілу головку, але можна менше, залежить чи любимо часник.
лавровий листок
сіль
перець
чайна ложечка імбиру


Квасолю мочимо на ніч і потім варимо.
Цибулю і моркву чистимо і ріжемо.
(Форма нарізки довільна).
 Зварену квасолю висипаємо до каструлі з водою, додаємо  моркву i цибулю, часник, перець, імбир і солимо, готуємо близько 1 год.
Міксуємо зупу блендером, додаємо лавровий листок і виключаємо.

Крем подаємо з хлібом, тостами, грінками.
Можна також додати сметану.




Komentarze

Popularne posty