Migdałowe ciasto z rabarbarem...Мигдальне тісто з ревенем





100 gr mąki migdałowej
( zblendowałam migdały bez skórki)
50 gr mąki kokosowej
( zblendowałam wiórki kokosowe)
20 gr wiórek kokosowych
łyżka sezamu
łyżka płatków migdalowych
10 gr ksylitolu
żółtko
łyżka śmietany 18%
30 gr masła
Zagnieść ciasto.
Na 30 min wstawić ciasto do lodówki.
Po 30 min formujemy kwadrat.
Podpiekamy kwadrat w piekarniku ( 5 min)
Po 5 min wykładamy rabarbar na ciasto ( ja pokroiłam 2 łodygi) i wstawiamy do piekarnika na 15 min, 180 stopni, termoobieg.





100 гр мигдального борошна( я змолола мигдаль)
50 гр кокосового борошна
( змолоти кокосову стружку )
20 гр кокосової стружки
ложка сезаму
ложка мигдальних пластівців
10 гр ксилітолу
жовток
ложка сметани
30 гр масла
Замісити тісто і поставити на 30 хв в холодильник.
Після 30 хв формувати квадрат, підпекти 5 хв.
Після 5 хв виложити ревень і ставити пекти на15 хвилин, 180 градусів, термообіг.


Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty