Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami...Голубці з гречкою і грибами



mała głowka kapusty
(zaparzyć liście)

Farsz:
pieczarki - 500 gr
(obrać, zetrzeć na tarce na grubych okach)
 Smażyć na oleju kokosowym, doprawić solą, pieprzem i czosnkiem
cebula
(pokroić dowolnie i zeszklić)

200 gr ugotowanej kaszy gryczanej

Wszystkie składniki wymieszać, nakładać na liść kapusty i zwijać.
Gołabki włożyc do garnka i zalać słoną wodą.
Dusić gołabki na małym ogniu około 60-70 min.
Podawać z kwaśną śmietaną.





мала головка капусти
(запарити листки)

Фарш:
печериці - 500 гр
натерти на тертці і cмажити на кокосовій олії, посолити, поперчити
цибуля
(довільна нарізка)
Смажити на кокосовій олії

200 гр вареної гречки

Всі інгрідієнти вимішуємо, накладаємо на листок і закручуємо.
Заливаємо листки соленою водою і ставимо тушити.
Тушимо на малому вогні близко 60 хвилин.
Подаємо з квасною сметаною.

Komentarze

Popularne posty