Nadziewany chlebek gryczano-owsiany...Фарширований гречано-вівсяний хліб




150 ml maślanki
łyżeczka sody
Do maślanki wsypać sodę
Potem dodać:
12 łyżek maki gryczanej
3 łyżki lnu (ziarna)
5 łyżek płatków owsianych ( bezglutenowych)
3 łyżki oleju
łyżeczka soli
Wymieszać wszystko razem
Malą keksówkę (20 x10) wysmarować tłuszczem, wyłożyć jedną część ciasta, na ciasto 3 parówki lub kiełbaski, a pomiędzy zółty ser, ale ser powinien być pokrojony grubo i na koniec druga część ciasta.



Posypać ziarnami lnu i wstawić do nagrzanego piekarnika, piec 25 minut, 170 stopni, termoobieg.



150 мл кефіру 
ложечка соди 
До кефіру додаємо соду 
Потім додати 12 ложок гречаного борошна
 3 ложки льону (зерна) 
 5 ложок вівсяних пластівців (безглютенових)  
3 ложки олії
 ложечка солі 
Вимішати все разом 


Малу форму на кекс (20x10) помазати жиром, положити одну частину тіста, на тісто 3 ковбаски або сосиски,  між сосиски сир, але сир повинен бути порізаний досить грубо і накінець другу частину тіста
 Посипати зернами льону, вставити в нагріту духовку і пекти 25 хвилин, 170 градусів, термообіг.


Komentarze

Popularne posty