Jaglano-jajeczno-warzywne kotleciki...Пшоняно-яєчно-овочеві котлети


3 ugotowane jajka 
(pokroić w kostkę)
Na patelni podsmażyć cebulę i marchew z groszkiem (około 100-150 gr mrożonego produktu), posolić, dodać trochę czosnku i czarnego pieprzu.
Ugotować woreczek kaszy jaglanej (100 gr)
Ugotowaną kaszę połączyć z podsmażonymi warzywami, ugotowanymi jajkami, dodać jedno surowe jajko, doprawić i wszystko wymieszać.
Formować kotleciki i smażyć na oleju kokosowej



Зварені яйця-3 штуки
(порізати кубиками) 
На сковорідці підсмажити морожений горошок з морквою(100-150 гр) і цибулею, поперчити, посолити, додати часник. 
Зварити 100 гр пшоняної каші
Зварену кашу вимішати з підсмаженими овочами, додати зварені яйця, сире яйце, приправи і формувати котлети. 
Смажити на кокосовій олії 

Komentarze

Popularne posty