Orkiszowe kanapki ptysiowe z bitą śmietaną i truskawkami... Спельтовi сендвічi з вершками і полуницями




1 szklanka wody
130 g masła
1 szklanka mąki orkiszowej pełnoziarnistej typ 2000 
4 jajka

Zagotować wodę z masłem. 
Na gotującą wodę wsypać mąkę i mieszać.
Ciasto jest gotowe, gdy odchodzi od garnka.
Odstawić ciasto w zimne miejsce.
Zimne ciasto zmiksować z jajkami.

Masę wyciskać na blaszkę za pomocą szprycy/rękawa cukierniczego.
Piec 20 - 30 minut, temperatura 200 stopni, termoobieg.
Gotowe ptysie przekroić i przełożyć ubitą śmietaną 36% (500ml)



1склянка води
130 гр масла 
1 склянка спельтового борошна 
4 яйця

Закип'ятити воду з маслом.
На кип'ячу воду всипати борошно і мішати.
Тісто є готове коли відстає від посуди.
Поставити тісто в холодне місце.
До холодного тіста додати яйця і міксувати.
Масу витискати шприцом або кулінарним рукавом.
Пекти 20-25 хвилин, 200 градусів, термообіг.
Перерізати сендвіч і перемістити взбитою сметаною 36% (500 ml)

Komentarze

Popularne posty