Peanut butter bread (glutenfree)


 
150 g masła orzechowego 100%
4 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
40 g masła
2 łyżki mielonego lnu
szczypta soli
łyżeczka ziół prowansalskich
Zmiksować
Dodać łyżkę ziaren lnu i 2 łyżki ziaren słonecznika
Wymieszać łyżką
Wylać do formy (20 cm), posypać ziarnami
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 180 stopni, termoobieg 


150 г арахісового масла 100%
 4 яйця чайна ложка розпушувача 
40 г вершкового масла
 2 столові ложки меленого льону 
дрібка солі 
чайна ложка прованських трав 
Додайте столову ложку насіння льону
  2 столові ложки насіння соняшникa 
Перемішати ложкою
 Вилийте у форму (20 cm)
Поставте в розігріту духовку на 20 хвилин, 180 градусів

Komentarze

Popularne posty