Naleśnikowa zapiekanka (bez mąki)...Запіканка з млинців (без борошна)


Naleśniki:
5 jajek
200 ml śmietany 30%
5 łyżek mielonego lnu
szczypta soli
Zmiksować
Smażyć na suchej patelni
Masa serowa:
500 g twarogu tłustego
2 jajka
50 g rodzynek
łyżka erytrolu
Zawijamy tradycyjne naleśniki
Przekroić na 3 części
Poukładać w naczyniu żaroodpornym
Zalewamy śmietanka 30%-150 ml
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 35-40 minut, 180 stopni, termoobieg



Млинці
 5 яєць 
 200 мл вершків 30%
 5 столових ложок меленого льону 
 дрібка солі
   Обсмажити на сухій сковороді 

 Сирна маса: 
 500 г жирного сиру
  2 яйця 
 50 г родзинок
  ложка еритритолу Загортаємо традиційні млинці
  Розрізати на 3 частини Викласти в форму в нагріту духовку
 Влийте вершки 30% -150 мл
 Поставте в розігріту духовку на 35-40 хвилин, 180 градусів, гаряче повітря






Komentarze

Popularne posty