Sernik na zimno z duszonymi śliwkami...Чізкейк з тушкованими сливами


6 dużych śliwek pokroić na 4 części i dusić na patelni max 3-5 min, nie mogą się rozpadać nadal mają być w całości
Ostudzić śliwki
Masa serowa:
250 g twarogu tłustego
100 ml śmietany 30%
można dodać erytrol
Blendować i powoli wlewać żelatynę
(20 g żelatyny zalać wrzątkiem-100 ml)
Wlewamy masę do formy(ja miałam okrągłą z ikei), wkładamy duszone śliwki do masy i wstawiamy do lodówki na max 2 godziny




Розріжте 6 великих слив на 4 частини і тушкуйте на сковороді не більше 3-5 хвилин, вони не повинні розсипатися 
Сливи остудити
Сирна маса:
250 г жирного сиру
100 мл вершків 30%
Блендувати і повільно вливати желатин
(20 г желатину залити окропом-100 мл)
Вилийте масу у форму (у мене була кругла з ікеї), покладіть тушковані сливи в масу і поставте їх у холодильник максимум на 2 години

 

Komentarze

Popularne posty