Gniazdka bezglutenowe... Безглютенові розетки



15 sztuk:
1 szklanka wody-200 ml
130 g masła
 200 g mąki gryczanej
7 jajek

Zagotować wodę z masłem.
Na gotującą wodę wsypać mąkę i mieszać.
Ciasto jest gotowe, gdy odchodzi od garnka.
Odstawić ciasto w zimne miejsce.
Zimne ciasto zmiksować z jajkami.
Przełożyć do szprycy cukierniczej.
Na papier do pieczenia wycisnąć gniazdka
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 20 minut, termoobieg, 180 stopni

Posypać pudrem z erytrolu lub ksylitolu



15 штук: 
1 склянка води - 200 мл
 130 г вершкового масла 
 200 г гречаного борошна
 7 яєць
 Закип'ятіть воду і вершкове масло. 
У киплячу воду всипати борошно і перемішати.
 Тісто готове, коли воно відійде від горщика. 
Відставте тісто в холодне місце. 
Холодне тісто змішати з яйцями. 
Покладіть його в кондитерську мішок. 
На  папір видавлюємо розетки 
Поставити в розігріту духовку і випікати близько 20 хвилин, гаряче повітря, 180 градусів
 Посипте пудрою з еритритолу або ксиліту

Komentarze

Popularne posty