Migdałowe-serowe z jabłkami...Мигдалево-сирний пиріг з яблуком



 5 jajek
150 g twarogu tłustego
160 g odtłuszczonej mąki migdałowej
3 duże łyżki śmietany 18%
łyżeczka proszku do pieczenia 
Miksujemy wszystko razem, dodajemy pokrojone jedno jabłko i znow miksujemy
Na koniec dodać dropsy z gorzkiej czekolady ( 1 duża łyżka)
Wylewamy do formy na dużą babkę
Wystawiamy do nagrzanego piekarnika na około 30 min, 160-170 stopni, termoobieg.
Sprawdzać patyczkiem, być może trzeba dłużej trzymać w piekarniku 





5 яєць
  150 г жирного сиру 
 160 г знежиреного мигдального борошна
 3 великі ложки сметани чайна ложка розпушувача
  Все зміксувати, додати одне порізане яблуко і знову міксувати
Додайте драже з темного шоколаду (1 велика ложка) Вилити у велику форму на круглий кекс
  Ставимо в розігріту духовку приблизно на 30 хвилин, 160-170 градусів, конвекція. Перевірте шпажкою, можливо, вам доведеться потримати в духовці довше




Komentarze

Popularne posty