Pieczony placek z rabarbarem...Пиріг з ревенем



 4 jajka
opakowanie budyniu bez cukru
15 g mąki gryczanej
30 g płatków owsianych bezglutenowych
20 g orzechów laskowych pokruszonych (mogą być inne)
łyżeczka proszku do pieczenia
erytrol do smaku
Wszystko wymieszać i dodać pokrojony rabarbar (łodyga)
Wylewamy do formy, ja użyłam patelni z odpinaną rączką
Wstawiamy do piekarnika na 20 minut, 180 stopni




4 яйця
 упаковка пудингу без цукру 
15 г гречаного борошна 
30 г вівсяних пластівців без глютену 
20 г лісових горіхів подрібнених (можна різних) 
чайна ложка розпушувача 
еритритол за смаком
 Все перемішати і додати нарізаний ревінь (стебло) 
Вилити у форму, я використовувала сковорідку зі знімною ручкою
 Ставимо в духовку на 20 хвилин, 180 градусів

Komentarze

Popularne posty