Chocolate mini-rolls
250gr masła
120 gr cukru
2 żółtka
500 gr mąki
3 łyżki kakao
Zagniatamy ciasto.
Wstawiamy do lodówki na 20 min.
Po wyjęciu z lodówki ciasto rozwałkować, posmarować dżemem
( ja miałam porzeczkowy 100%-około 2 łyżek) i zawinąć w roladę, kroić na kawałki.
Wstawiamy ciasteczka do nagrzanego piekarnika na 180 stopni na 20 min.
Posypujemy cukrem pudrem.
250 гр масла
120 гр цукру
2 жовтки
500 гр борошна
3 ложки какао
Замішуємо тісто.
Ставимо на 20 хв в холодильник
Після 20 хвилин розтачуємо тісто і змащуємо джемом- я мала з чорної смородини-2 ложки, закручуємо рулет і ріжемо на шматки.
Ставимо тістечка в нагріту духовку, температура 180 градусів, печемо 20 хвилин, термообіг.
Спечені тістечка посипати пудрою.
Komentarze
Prześlij komentarz