Zdrowy porzeczkowy sernik...Здоровий смородиновий сирник
Spód:
Na dno tortownicy pokruszyć te ciasteczka
Masa sernikowa porzeczkowa:
4 łyżeczki żelatyny zalewamy wrzątkiem (około 80-100 ml wody)
Mieszamy dokładnie i odstawiamy.
300 gr twarogu miksujemy z 200 gr jogurtu naturalnego.
Dodajemy 3 łyżki dżemu porzeczkowego 100 % owoce i dalej miksujemy.
Dodajemy powolutku rozpuszczoną żelatynę (może być ciepła, ale nie gorąca).
Miksujemy.
Wylewamy na ciasteczkowy spód.
Wykładamy pokrojone truskawki (5 sztuk)
Wstawiamy do lodówki.
Porzeczkowa galaretka:
5 łyżeczek żelatyny zalewamy wrzątkiem (około 150 ml wody)
Mieszamy dokładnie aby żelatyna się rozpuściła.
Dodajemy 4 łyżki dżemu porzeczkowego 100% owoce.
Miksujemy. Studzimy.
Wylewamy na tort, ale nie czekamy aż poprzednia masa będzie bardzo sztywną, powinna być lekka, "ruszająca się", bo wtedy ta porzeczkowa galaretka tworzy "witraże" w masie serowej.
Tort najlepiej zostawić na całą noc w lodówce.
Dekorujemy truskawkami.
Дно сирника:
На дно сирника викладаємо подріблені тістечка
Сирна смородинова маса:
4 ложечки желатину залити кип'ятком (80-100 мл води).
Мішаємо і відставляємо.
300 гр творогу міксуємо з 200 гр натурального йогурту.
Додаємо 3 ложки смородинового джему 100% фрукти і далі міксуємо.
Додаємо помаленько желатин, може бути теплий, але не гарячий.
Міксуємо.
Виливаємо на тістечкове дно.
Викладаємо порізані полуниці (5 штук).
Ставимо в холодильник.
Смородинове желе:
5 ложок желатину залити кип'ятком (150 мл води).
Мішаємо докладно щоб желатин розчинився
Додаємо 4 ложки смородинового джему 100% фрукти.
Міксуємо. Вистудити.
Виливаємо на торт, але не чекаємо щоб попередня маса загустіла, повинна бути легка, повинна рухатись, бо тоді смородинове желе творить "вітражі" в сирній масі.
Торт найкраще залишити на ніч в холодильникк.
Прикрасити полуницями.
4 ложечки желатину залити кип'ятком (80-100 мл води).
Мішаємо і відставляємо.
300 гр творогу міксуємо з 200 гр натурального йогурту.
Додаємо 3 ложки смородинового джему 100% фрукти і далі міксуємо.
Додаємо помаленько желатин, може бути теплий, але не гарячий.
Міксуємо.
Виливаємо на тістечкове дно.
Викладаємо порізані полуниці (5 штук).
Ставимо в холодильник.
Смородинове желе:
5 ложок желатину залити кип'ятком (150 мл води).
Мішаємо докладно щоб желатин розчинився
Додаємо 4 ложки смородинового джему 100% фрукти.
Міксуємо. Вистудити.
Виливаємо на торт, але не чекаємо щоб попередня маса загустіла, повинна бути легка, повинна рухатись, бо тоді смородинове желе творить "вітражі" в сирній масі.
Торт найкраще залишити на ніч в холодильникк.
Прикрасити полуницями.
Komentarze
Prześlij komentarz