Blueberry pancakes






30 gr drożdży zasypać cukrem (około 30 gr trzcinowego).
Dodać 100 ml ciepłego mleka, jajko, trochę soli, 300 ml musu jagodowego
( 150 gr jagód zmiksować z 100 gr wody)
A na sam koniec 300-350 gr mąki.
Wszystko wymieszać i odstawić na 40 minut do wyrośnięcia.
Po 40 minutach smażymy na oleju (ja smażyłam na kokosowym)
Podajemy ze śmietaną 12% lub 18% i cukrem.



30 гр дріжджів (розчинити в цукрі-30 гр). 
Додати 100 мл теплого молока,  яйце, трохи солі і 300 мл чорничного мусу (150 гр чорниць зміксувати з 100 мл води) 
А на сам кінець додати 300-350 гр борошна. 
Все вимішати і відставити в тепле місце щоб підросло (40 хв). 
Після 40 хвилин смажити на олії (я смажила на кокосовій). 
Подавати зі сметаною і цукром.

Komentarze

Popularne posty