Blueberry pancakes
30 gr drożdży zasypać cukrem (około 30 gr trzcinowego).
Dodać 100 ml ciepłego mleka, jajko, trochę soli, 300 ml musu jagodowego
( 150 gr jagód zmiksować z 100 gr wody)
A na sam koniec 300-350 gr mąki.
Wszystko wymieszać i odstawić na 40 minut do wyrośnięcia.
Po 40 minutach smażymy na oleju (ja smażyłam na kokosowym)
Podajemy ze śmietaną 12% lub 18% i cukrem.
30 гр дріжджів (розчинити в цукрі-30 гр).
Додати 100 мл теплого молока, яйце, трохи солі і 300 мл чорничного мусу (150 гр чорниць зміксувати з 100 мл води)
Додати 100 мл теплого молока, яйце, трохи солі і 300 мл чорничного мусу (150 гр чорниць зміксувати з 100 мл води)
А на сам кінець додати 300-350 гр борошна.
Все вимішати і відставити в тепле місце щоб підросло (40 хв).
Після 40 хвилин смажити на олії (я смажила на кокосовій).
Подавати зі сметаною і цукром.
Після 40 хвилин смажити на олії (я смажила на кокосовій).
Подавати зі сметаною і цукром.
Komentarze
Prześlij komentarz