Szynka z mozzarellą w cieście francuskim z precelkami...Шинка з моцареллою в французькому тісті з претцелями
Sposób zawijania taki sam jak tutaj
z tym że w środku zamiast czekolady:
1. smarujemy sosem pomidorowym, ketchupem, etc.
2. wykładamy pokrojoną mozzarelle (120 gr)
3. na mozzarelle szynkę drobiową (150 gr)
4. na szynkę ser gouda (50 gr)
Smarujemy ciasto jajkiem i dekorujemy precelkami (około 25-30 sztuk).
Pieczemy w 200 stopniach, 20 minut, termoobieg.
Спосіб закручування такий самий як тут:
але замість шоколаду:
1. змащуємо кетчупом або томатним соусом
2. викладаємо порізану моцареллу (120гр)
3. на моцареллу курячу шинку (150гр)
4. на шинку голландський сир (50гр)
Змащуємо тісто яйцем і прикрашаємо претцелями.
Печемо в 200 градусах, 20 хвилин, термообіг
1. змащуємо кетчупом або томатним соусом
2. викладаємо порізану моцареллу (120гр)
3. на моцареллу курячу шинку (150гр)
4. на шинку голландський сир (50гр)
Змащуємо тісто яйцем і прикрашаємо претцелями.
Печемо в 200 градусах, 20 хвилин, термообіг
Komentarze
Prześlij komentarz