Gryczane pierogi z gryczano-twarogowym farszem... Гречані вареники з гречано-сирним фаршeм
około 18-20 pełnych łyżek mąki gryczanej
200 ml wody
2 łyżki oleju
trochę soli
Zagnieść ciasto
Farsz:
ugotować 100 gr kaszy gryczanej
podsmażyć małą cebulę
Wymieszać ugotowaną kaszę z cebulą i twarogiem (250 gr)
Doprawić wedle smaku
Z ciasta wyciskamy krążki, nakładamy farsz i lepimy w dowolny sposób.
Pierogi nie gotujemy, a smażymy na patelni na oleju kokosowym!!!
18-20 повних столових ложок гречаного борошна
200 л води
2 ложки олії
трошки солі
Замісити тісто
Фарш:
100 грам гречки зварити підсмажити малу цибулю
Вимішати зварену гречку з цибулею і творогом( 250 грам) Посолити, поперчити
З тіста вирізати маленькі круги і накладати фарш
Ліпити вареники
Вареники не готуємо, а смажимо на сковорідці на кокосовій олії!!!
Komentarze
Prześlij komentarz