Sernik na spodzie kasztanowo-jaglano-czekoladowym...Сирники на шоколадно-пшоняно-каштановому тісті
szklanka maki jaglanej (200 ml)
szklanka mąki kasztanowej (200 ml)
3 łyżki płatków owsianych (glutenfree)
łyżka kakao
100 gr masła
jajko
2 łyżki śmietany 12%
łyżeczka proszku do pieczenia
Zagnieść ciasto
Ciasto będzie bardzo miękkie, można wstawić na 10 min do zamrażalnika
Na dno blachy wykładamy ciasto (palcami) i wstawiamy na 10 min do nagrzanego piekarnika 170 stopni, termoobieg.
Po 10 min wyciągamy i wylewamy masę serową, posypujemy kruszonką i ponownie wstawiamy do piekarnika. Pieczemy 10 minut 170 stopni, a kolejne 30 minut 150 stopni, termoobieg
Wyłączamy piekarnik i zostawiamy w nim sernik do wystygnięcia
Masa serowa:
wiaderko twarogu sernikowego
4 jajka
4 łyżki erytrolu lub ksylitolu
łyżka maki kasztanowej
starta skórka jednej cytryny
Wszystko miksujemy, ale nie za długo, aby za bardzo nie napowietrzyć
Kruszonka:
3 łyżki oleju
3 łyżki śmietany
jajko
8-10 łyżek mąki jaglanej
łyżka kakao
łyżka erytrolu
łyżka erytrolu
5 łyżek płatków owsianych
łyżeczka proszku do pieczenia
Склянка пшоняного борошна (200 мл)
склянка каштанового борошна (200 мл)
3 ложки вівсяних пластівців
ложка какао
100 гр масла
яйце
2 ложки сметани
ложка порошку до печива
Замісити тісто
Якщо тісто буде м'яке, можна поставити на 5-10 хв в морозилку
На дно бритванки виложити тісто пальцями і вставити на 10 хвилин в нагріту духовку, 170 градусів, терморегулювання.
Тим часом робимо сирну масу
Сирна маса:
1 кг творогу меленого у відерку
4 яйця
4 ложки еритролу
ложка каштанового борошна
терта шкірка лимону
Все міксувати, але не довго, щоб не наповітрювати масу
Виливаємо масу на підпечений корж, посипаємо кондитерської посипкою і ставимо в духовку.
Печемо 10 хвилин, 170 градусів, а наступні 30 хвилин 150 градусів.
Виключаємо духовку і залишаємо сирник.
Кондитерська посипка:
3 ложки олії
3 ложки сметани
яйце
8-10 ложок пшоняного борошна
ложка какао
5 ложок вівсяних пластівців
ложка еритролу
ложечка порошку до печива
Все вимішати
Komentarze
Prześlij komentarz