Gryczano-owsiana tarta ze śliwkami... Гречано-вівсяний тарт зі сливами


100 gr mąki owsianej
150 gr mąki gryczanej
100 gr masła
3 łyżki wody
jajko
łyżeczka erytrolu
szczypta soli
łyżeczka proszku do pieczenia
Zagnieść ciasto
Wyłożyć ciasto do formy do tarty, wystające brzegi pościnać (potem wykorzystamy jako kruszonkę na ciasto)
Na tartę wyłożyć połówki śliwek (ilość dowolna), posypać cynamonem i erytrolem, zetrzeć na tarce ciasto (brzegi, które nam zostały), posypać pokruszonymi orzechami  
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 20-25 minut, 170-180 stopni, termoobieg






100 г вівсяного борошна
 150 г гречаного борошна 
100 г вершкового масла 
3 столові ложки води 
яйце 
чайна ложка еритритолу 
сіль
чайна ложка розпушувача 
Замісити тісто 
Покладіть тісто у форму, відріжте краї (потім використайте як посипку) 
Покладіть на  тісто половинки слив (будь-яку кількість), посипте корицею та еритритом, потерти решту тіста (краї, що залишилися), посипте подрібненими горіхами
 Поставте в розігріту духовку і випікайте 20-25 хвилин, 170-180 градусів, гаряче повітря

Komentarze

Popularne posty