Peanut butter bread (glutenfree)
150 g masła orzechowego 100%
4 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
4 jajka
łyżeczka proszku do pieczenia
40 g masła
2 łyżki mielonego lnu
szczypta soli
łyżeczka ziół prowansalskich
Zmiksować
Dodać łyżkę ziaren lnu i 2 łyżki ziaren słonecznika
Wymieszać łyżką
Wylać do formy (20 cm), posypać ziarnami
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 180 stopni, termoobieg
150 г арахісового масла 100%
4 яйця
чайна ложка розпушувача
40 г вершкового масла
2 столові ложки меленого льону
дрібка солі
чайна ложка прованських трав
Додайте столову ложку насіння льону
2 столові ложки насіння соняшникa
Перемішати ложкою
Вилийте у форму (20 cm)
Поставте в розігріту духовку на 20 хвилин, 180 градусів
Komentarze
Prześlij komentarz